Junta directiva

La Junta Directiva de Pallassos sense Fronteres està integrada per 6 professionals del circ amb una llarga experiència.
(Cap dels càrrecs de la Junta Directiva és remunerat)

 

Miembros junta directiva

 

★ JAUME MATEU "TORTELL POLTRONA": President i fundador. Pallasso professional des de 1975 i fundador del CIRC-CRIC i del CRAC. Ha fet més de 50 expedicions com a voluntari de PSF.

★ MONTSERRAT TRIAS: Secretària i co-fundadora. Va participar en la primera expedició a Croàcia el 1993. És pallassa professional des de 1975 i fundadora del CIRC-CRIC i el CRAC.

★ RAMON FUGAROLAS: Tresorer. Expedicionari des de 1994. Fundador de la companyia Trup de Nassos el 1994. Ha realitzat més de 30 expedicions amb PSF. És mag professional i membre de la SEI (Sociedad Española de Ilusionismo)

★ JORDI SABAN: Vicepresident. Voluntari de PSF des del 2000. Pallasso amb una trajectòria de 17 anys que inicià la seva carrera profesional el 1995 com a mag i titellaire. Experimentat animador, pallasso, actor i amb molta experiència en producción teatral i coordinació de grans esdeveniments.

★ PEP CALLAU: Vocal. Voluntari de PSF des del 1993. El 1994 funda la companyia PEPSICOLEN amb la qual realitza més de 100 actuacions a l'any per tot Catalunya. Actualment és l'speaker oficial del F.C. Barcelona.

★ JAVIER ARIZA: VocalVoluntari de PSF des de 2004. Pallasso amb una trajectòria de 15 anys que va començar la seva carrera professional el 2002 com a actor freelance de carrer. Experimentat animador, pallasso i actor. Diplomat en Educació Social. Vocal de PSF a la Federació Internacional (CWBI).