El teu esdeveniment solidari

"Si vols anar ràpid, camina sol; però si vols arribar lluny, camina acompanyat"
- Proverbi africà

 

Gràcies per haver arribat fins aquí. Això vol dir que tens una idea rondant pel teu cap que pot ser destinada a una bona causa. Si no la tens del tot clara, et deixem algunes iniciatives que ens han fet alguna vegada i que han funcionat molt bé:

 

 ORGANITZA UNA ACTIVITAT BENÈFICA 

Una cursa solidària, un mercat de segona mà, una obra de teatre, un cine-fòrum, un sopar... Destina els beneficis als projectes de Pallassos Sense Fronteres! Depèn del donatiu que sigui, podrem venir després a realitzar una xerrada o un espectacle. 

 

 CASAMENT SOLIDARI 

Et cases? Felicitats! Això no passa tots els dies. Per això, fes que sigui un casament especial, diferent. Compartiu el vostre dia amb Pallassos Sense Fronteres a través d'un donatiu solidari o regalant nassos als vostres convidats com a record d'aquest gran dia. Ajudeu-nos a compartir somriures, els únics capaços d'obrir fronteres en qualsevol idioma! Pots descarregar-te el dossier per a casaments solidaris on trobaràs més detalls sobre les diferents opcions i preus:

Dossier Boda solidària

 Descarregar

 

 UN STAND DE NASSOS Nassos

Al teu esdeveniment solidari segur que també hi ha lloc per a uns nassos de pallasso o uns clauers en forma de sabata. Posa una paradeta amb merchandising de PSF sense cap cost anticipat. El que no pugueu vendre, després ens ho torneu sense problema! 

 

 XERRADA DE SENSIBILITZACIÓ ★

Convida'ns al teu esdeveniment per a xerrar sobre la nostra missió. Un pallasso o pallassa que hagués estat recentment d'expedició, vindria a explicar-vos de primera mà la seva experiència al terreny. L'explicació podria anar acompanyada de material gràfic (fotos, vídeos...). També us parlaria de la feina i la missió de Pallassos Sense Fronteres i estaria obert a contestar totes les preguntes que el públic vulgui fer. A més, podria acabar la xerrada amb un petit sketch final 

Valorada en: 250€ presencial / 150€ virtual

Durada: 1 hora

Apte per a: Adults, adolescents, joves i infants (a partir de 6 anys).

 

★ ESPECTACLE SOLIDARI ★

Vols que els Pallassos Sense Fronteres vinguin al teu poble, barri, comunió, festa d'aniversari... i t'ensenyin els espectacles que realitzen per a milers de nens i nenes de tot el món? Un artista o companyia vindria al teu esdeveniment per a realitzar un espectacle complet molt variat amb números de clown, circ, magia... Seria una mostra del que portem al terreny per a oferir suport emocional i psicològic a la infància refugiada, afectada per catàstrofes naturals o en situació de vulnerabilitat. 

Valorat en: de 800€ a 1.400€ (depenent del número d'artistes)

Durada: 50 minuts

Apte per a: Tots els públics.

 

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: "25 anys sense fronteres" 

Si al teu esdeveniment hi ha lloc per a exposar 20 fotografies dels moments més rellevants de la història de Pallassos Sense Fronteres, escriu-nos!

Valorada en: 250 € 

Lloguer: 1 setmana 

Apte per a: Tots els públics.

 

Expedició a Jordània 2013

 

Contacta'ns