Pallassos Sense Fronteres ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi

11/03/20

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat concedir la Creu de Sant Jordi a 30 personalitats i 15 entitats que s'han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o en el pla cívic i cultural. Entre els guardonats destaca Pallassos sense fronteres en reconeixement a la seva llarga trajectòria com a organització no governamental.

"Amb més de 27 anys de dedicació filantròpica en la millora de la situació emocional dels infants que pateixen les conseqüències de conflictes armats, guerres o catàstrofes naturals, a través d'espectacles còmics realitzats per pallassos professionals i voluntaris.", diu el comunicat difós aquest dimarts després del consell executiu. 

Per a l'oenegé, el premi significa un reconeixement a la feina(da) que PSF portem fent de manera voluntària des de 1993. Aquest premi el volem dedicar a tota la infància refugiada i desplaçada a qui retornem l'alegria i l'esperança, a les/els artistes que materialitzen aquest somni i a totes les persones i institucions que ens donen suport des de fa anys.

Entre els guardonats hi ha els pares de Guillem Agulló, la pianista i pedagoga Àngels Alabert; l'enginyer industrial Josep Amat; el pintor i escultor Miquel Barceló; l'actriu Imma Colomer; l'economista Jordi Galí; la coreògrafa Sol Picó; la dissenyadora Miriam Ponsa; el filòleg Joan Ramon Resina; l'esportista Laia Sanz; i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Aquí podeu consultar la resta de guardonats.

 

Pallassos i la Creu de Sant Jordi