Pallassos Sense Fronteres engega la campanya virtual #CuidemElSomriure en ple confinament preventiu pel Covid-19

Els Pallassos i Pallasses Sense Fronteres no ens aturem. En un moment excepcional com el que estem vivint intentem aportar el nostre humil gra de sorra per alleujar una mica aquesta situació encara que hagi de ser de forma virtual i a través d'una pantalla. 

Hi ha evidències científiques del poder que té el riure en situacions de crisi com la que ens està afectant actualment. Un estudi realitzat per la Unitat de Trauma Crisis i Conflictes de Barcelona (UTCCB) inscrita dins la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) sobre la nostra feina va demostrar l'impacte positiu de les nostres actuacions en favor de les poblacions afectades per estrès posttraumàtic. 

És evident que no hi ha comparació entre l'actuació en directe i la visualitzada online, però a partir d'avui volem oferir un bri de suport emocional i psicològic a tothom qui pateix el confinament preventiu i que, en alguns casos, aquest els pot arribar a suposar una experiència traumàtica fruit de molts factors: por, tristesa, soledat, incertesa, ansietat, estrès pel col·lapse informatiu, etc; però, al menys, tenen la sort de disposar d'accés a les xarxes.

Cada dia penjarem als nostres canals socials (Facebook, Twitter, Instagram) uns vídeos d'actuacions d'alguns clowns o artistes de circ que inspiren als nostres pallassxs. Esperem que aquestes píndoles còmiques us entretinguin una mica i us aixequin l'ànim. #CuidemElSomriure

 

Imatge Cuidem El Somriure