Butaca Buida

 

Celebrem l'Assemblea General de Clowns Without Borders International

04/07/20

Enguany, la secció espanyola de Pallassos Sense Fronteres hauria estat l'amfitriona de l'Assemblea General de Clowns Without Borders International (CWBI), com ja ho va fer en 2018, coincidint amb el seu 25è aniversari. A causa de les circumstàncies actuals generades pel COVID-19, s'ha hagut de dur a terme de manera virtual.

Del 29 de juny al 2 de juliol 2020, els representants de les 14 seccions que conformen l'Assemblea Internacional de CWBI s'han reunit dues hores al dia, no només per a compartir somriures, debatre o votar decisions importants, sinó també per a prioritzar aspectes importants que ens concerneixen actualment com a societat. Diversitat, decolonialisme i inclusió han estat alguns temes centrals de les reunions. Una oportunitat per a qüestionar-nos, ja sigui individualment o com a associació, i posar a revisió el nostre privilegi "blanc". Com deixem lloc a la diversitat en els nostres projectes i activitats? Què estem fent per a fomentar la inclusió? Què podem fer més? 

Aquests han estat alguns temes centrals del debat, però també hem posat en comú i recopilat els projectes realitzats per cada secció. Com a novetat, Arthur Toyoshima, co-fundador de PSF el Brasil, substituirà a Sara Liane, com a secretari de la junta directiva. Alex Strauss continua sent el president de CWBI i Anneli De Wahl la tresorera. També es va formalitzar la dissolució de la secció austríaca.

 

fotograma asamblea