La Gala Solidària de Càceres aconsegueix recaptar 3.600 € per a la propera expedició de PSF Extremadura

27/09/19

El passat 22 de setembre els artistes extremenys de Pallassos Sense Fronteres van organitzar una Gala Solidària al Gran Teatro de Càceres amb l'objectiu de recaptar fons per a les expedicions de PSF, en concret aquelles en les quals participin els artistes d'aquesta zona.

L'èxit de l'esdeveniment va ser aclaparador. La sala, que albergava 560 localitats, es va omplir per complet. Amb un preu únic de 8€ l'entrada, la recaptació de la taquilla va ser de 4.100€, però cal descomptar 500€ que es quedarà el teatre en concepte de "lloguer" de la sala. En definitiva, són 3.600€ més que benvinguts, els quals ajudaran a finançar la següent expedició de l'equip extremeny, que està prevista realitzar-se a Líban en 2020, amb la finalitat de proporcionar suport emocional i psicològic a la infància refugiada palestina i siriana

El públic va poder gaudir de números de gran qualitat oferts per grans artistes professionals i col·laboradors de l'organització com Pepe Viyuela, la companyia Asaco Producciones, Circobaya, Cuko i molts més.

aforo completo

 Vista de l'aforament complet.