Butaca Buida

 

Els menjadors escolars de Tresmes Ecoactiva aconsegueixen 4.000€ per a Pallassos Sense Fronteres

31/05/19

El passat 10 de maig, els menjadors escolars de Tresmes Ecoactiva van celebrar el "dia solidari". 1€ de cada menú dels nens i nenes que es queden a dinar a les escoles que gestiona el grup han estat destinats a Pallassos Sense Fronteres. En total, s'ha recaptat la xifra de 4.069€, que ens ajudarà a fer possible més projectes en benefici de la infància refugiada arreu del món. Mil gràcies per tanta solidaritat!

 

La iniciativa solidària

Fa tres anys va engegar el projecte del dinar solidari a Tresmes. "Vam creure interessant poder transmetre valors com la SOLIDARITAT i la COOPERACIÓ dins del marc del lleure dels nostres menjadors escolars. L'objectiu era i és que coneguin la importància del voluntariat, de la cooperació i ser una mica més conscients de les realitats que es viuen altres persones en altres llocs del món o en altres entorns", apunta Núria Mora, ajudant de supervisió de projectes. 


Durant el mes de maig els infants dels menjadors han conegut l'ONG escollida a través d'una petita exposició fotogràfica i una presentació adeqüada a les edats dels destinataris. A més, han treballat la cooperació a través d'accions i activitats (jocs cooperatius, rutines intergeneneracionals, contacontes... i actvitats que els propis infants proposaven). Un cop treballats tots aquests aspectes han celebrat el DINAR SOLIDARI, on un euro de cada menú va destinat integrament a una ONG, que enguany l'escollida ha estat Pallassos Sense Fronteres.

 

actividad día solidario

Els monitors i monitores de menjador van preparar un munt d'activitats relacionades amb Pallassos Sense Fronteres durant la setmana del dinar solidari.

 

MIL GRÀCIES!


Iniciatives solidàries com aquesta ens ajuden a compartir somriures arreu del món en benefici de la infància refugiada i desplaçada. Si tu també tens una iniciativa similar, contacta amb nosaltres. Estarem encantats d'escoltar-la!